Eerste post van 2012

Het is alweer even geleden. We zitten in een nieuw jaar en ik heb nog niets gepost hier. Laat ik de traditie toch maar volhouden en weer eens een update geven. Hier gaat alles prima. We hebben allemaal werk, we genieten nog steeds van ons dorp en mogen helemaal niet klagen.

Komend weekend gaan we even naar de UK op en neer. Een uitje met de personeels vereniging naar Newcastle. We slapen zowel de heen als terugreis op de boot maar dat mag de pret niet drukken. Even op stap met gezellige collega’s, Elise en ik zijn er wel even aan toe. Mocht de crisis niet helemaal toeslaan dan gaan we achter in dit jaar ook nog even naar Spanje. Alweer een reisje met de zaak.

Het huis lijkt ondertussen in een constante staat van klussen te staan. Komend voorjaar wil ik de achterkant aanpakken, schuren, beitsen en dat soort dingen. Ook zijn we nu met de tuin zover dat we daar een beetje een eigen tuin van maken. Weer meer gesloopt en langzamerhand ontstaan er plekken met jonge conriveren waarbij we proberen na te denken hoe dat er over 5 jaar zal uitzien. Met een lap grond van 800 m2 valt dat niet mee.

De winter is gelukkig niet meer zo bar als de eerste drie jaar hier. Ik kan echter niet wachten tot het voorjaar. Weer lekker naar buiten en het huis eens even goed luchten. Nu gooien we ook wel ramen open maar het is toch anders als je de hele dag je schuifpui open hebt en alle kerst luchtjes eruit zijn. We zijn vorig jaar zomer gestopt met in huis roken dus het is al een stuk beter maar de frisse lucht moet weer even in alle kieren en gaten blazen.

Zal na het komend weekend weer eens wat foto’s plaatsen en ook weer actief foto’s nemen,

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: