sms moneytransfer naar gehaaide bedrijven……

Tegenwoordig is er weer een nieuw fenomeen. Er zijn een x aantal bedrijven die je op de hoogte kunnen houden over de veiligheid in je buurt. Je meld je aan op hun dienst en krijgt voor bedrag x een oordeel over de veiligheid van je woonplaats in Nederland. Er is een bedrijf dat volop aan het adverteren is op rtl met deze dienst. Ook zwerven er op internet diverse sites die de dienst tegen instap kosten ook kan verzorgen.

Je moet dan eerst 1,50 betalen per bericht en ontvangt dan gratis wel vier keer een bericht als er een probleem in de buurt is (Crimescanner 5100).

Het kan ook anders. Veel politiekorpsen sturen gratis een sms als er een probleem in jouw buurt is. Volgende is een voorbeeld uit de gemeente Muiden.

De politie regio Gooi en Vechtstreek start als 14e regiokorps binnen Nederland met een gratis nieuwe service: SMS-Alert. SMS-Alert is een gratis service waarmee de politie burgers en ondernemers met een SMS-bericht heel snel kan informeren over actuele incidenten die zich in een buurt voordoen.

Ga je dus niet abboneren op een dure service die de politie je gratis kan aanleveren.

Advertisements

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: