Kerstkaarten/email

Blijkbaar gaat men er van uit, op een paar mensen na, dat ik zoveel met computers doe dat ik mijn kerstkaarten ook wel electronisch zal versturen. Toen wij nog in Nederland woonden brachten we altijd kerstkaarten rond in het dorp en verstuurden er een hele bult. Vervolgens kregen we dan van buren vaak nog op kerstavond een kaart omdat ze er achter kwamen dat ze ons waren vergeten. Een leuk spelletje waarbij het natuurlijk een sport is om de mensen voor de kerst nog een kaart te bezorgen.

In Duitsland staan de buren er blijkbaar van te kijken. Een kerstkaart voor buren en vrienden is blijkbaar al net zo vreemd als in Nederland, met doet het zelden. Wij zijn er wel direct mee begonnen. Het eerste jaar zagen we niets, het tweede jaar een paar reacties op straat en een kaart op kerstavond. Zelf gemaakt dus met aandacht. Erg leuk.

Dit jaar gaan we voor de mensen die het ook leuk vinden wel een kaart versturen per post maar zullen ook maar eens beginnen met een electronische kaart. Niet via Hallmarks, postcard.exe of welke andere meuk dan ook maar gewoon een emailtje met een plaatje van wit Duitsland (hoop dat het weer dan ook nog even zo blijft zodat we een mooie kunnen maken). Laten we de schuld maar op de tnt schuiven die al een jaar reklame maken om personeel aan te trekken voor drukke periodes terwijl er zoveel mensen uit moeten.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: