Rustig weekendje voor de komende drukte…

Dit weekend hadden we nog even rust en hebben er heerlijk van genoten. Het was prima weer dus hebben we op zaterdag lekker de bbq aangestoken en zijn we lekker gaan rommelen in de tuin.

Vanmorgen opgestaan en heerlijke broodjes bij de plaatselijke kiosk gaan halen voor de brunch (dat is dus weer duidelijk een voordeel in Duitsland, in ieder gehucht kun je wel een bakker of kiosk vinden die dan open is).

Daarna lekker in de tuin gelegen, onder de beuk waar we flink wat schaduw hebben. Nog een beetje wat gedaan maar eigenlijk was het te warm. Vanmiddag laat kwam de bewolking opzetten maar op een enkele spat regen na is het nog steeds droog.

De komende weekenden weer veel onderweg. Naar vrienden in Amersfoort, het weekend erop een bbq in Almere. Daarna komen er allemaal vrienden van onze zoon op bezoek dus dat zal ook een leuk en gezellig druk weekend gaan worden. Wellicht hebben we dan heel even 1 weekend rust voor we weer verder gaan met de drukte.

Al met al hadden we het ook even nodig om bij te komen. We hadden een proef abbo van de lokale krant en worden iedere morgen rond half vijf wakker geblaft door de hond. Dat proef abbo gaan we dus niet verlengen zodat we wellicht lekker kunnen uitslapen :-)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: