Kerst begon erg wit….

Toch nog een beetje een witte kerst.De voorspellingen waren niet echt goed. Op het nieuws en internet was te lezen dat het flink zou gaan ijzelen en dat iedereen er verstandig aan zou doen om gewoon lekker thuis te blijven.

Aanvankelijk stonden we dan ook op met regen en was de weg een blubber zooitje (er komt geen sneeuwploeg door de straat). Vanaf een uur of half 10 sloeg het echter om. Het begon eerst zachtjes te sneeuwen en daarna steeds harder. Uiteindelijk hebben we tot een uur of drie een mooi wit plaatje voor het huis gehad. Daarna zette de regen echt door en vanavond was het echt een zooitje op straat.

Verder hebben we lekker genoten van het eten. We zouden steengrillen en gourmetten maar nadat dat spulletje 2 minuten aan stond vlogen alle stoppen eruit. Ik had al het vermoeden dat zoiets zou gebeuren. Goed, dan maar alleen steengrillen. Na een minuut of 30 was deze echter al weer te koud (volgend jaar die steen nog langer in de over). Gelukkig ging de stroom niet uit door alleen de gourmet aan te zetten en konden we toch nog genieten van alle hapjes.

Advertisements

Tagged:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: