sms kenteken naar 2020

Dat men in Nederland echt overal geld aan wil verdienen wist ik natuurlijk wel maar vandaag kwam ik er achter dat je gewoon even verder moet kijken dan je neus lang is. Al een paar jaar heeft carspotter een reklame op tv waarbij je informatie over een auto per sms kunt ontvangen. Laat je dat nu gewoon gratis en voor niets op het internet kunnen opvragen!

Op de site van de Rdw kun je gewoon een kenteken invoeren en daar zelf de informatie terug vinden, printen, etc… Dat is dus aanzienlijk goedkoper dan carspotter het doet. Die hebben namelijk de volgende informatie op hun site.

CarSpotter kost slechts €1,50 per ontvangen bericht, plus de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon. Bij een geslaagde raad-pleging ontvang je twee berichten en zijn de totale kosten dus €3,- plus de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon.


Advertisements

Tagged: , , ,

One thought on “sms kenteken naar 2020

  1. Willem June 8, 2016 at 10:22 am Reply

    Maar je hebt niet altijd internet overal waar je bent. Mobiele verbinding wel nagenoeg overal in Nederland. Sommige oude mobielen kunnen niet eens internet ontvangen. Daarom bestaat Carspotter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: